martes, 27 de noviembre de 2012

ESTRELLES

   Com cada any aprofitem el Nadal per realitar activitats creatives en les que posem en pràctica algunes de les coses que hem après al llarg del trimestre.... En aquest cas ESTRELLES!!

ESTRELLES FINLANDESES
Aquestes les fem cada any per Nadal

COM FER-HO



ESTRELLA DE NADAL
Aquestes també les fem cada any





ESTRELLA DECORATIVA
Aquesta no l'hem fet mai però a veure si aquest any algú té ganes...




ESTRELLES AMB ORIGAMI
L' origami és un art d'orige japonés que consisteix en plegar el paper fisn aconseguir una figura. les figures i formes poden ser molt variades. Ací utilitzem el nom de papiroflexia. Originariament l'origami no utilitzaba ni tissores ni pegament. qui s'atreveix???








ESTRELLES DE NEU

COM FER-HO




ALRES ESTRELLES







2n ESO. TALLER DE DISSENY. SCRAPBOOKS. TALLER DE DISSENY


   Despés de vacances de Nadal començarem el nou any dissenyant un album de fotos a l'estil scrapbook. Avise en prou d'antelació perque necessiteu material i sobre tot necessiteu fotos, així que ja sabeu...

 L'scrapbooking és un mètode per conservar histories personals i familiars en forma de fotografies, mitjans de comunicació impresos, i records en àlbums decorats. L'scrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies.
El scrapbook o scrapbooking consisteix en multitud de processos creatius com retallar, enganxar o el collage per crear una composició de memòries i records mitjançant les teves fotografies.  Partint de simples fotografies, es revaloren els records amb ornaments de tot tipus (adhesius, botons, cintes, papers especials, flors seques, rebladures, cintes...) i diversos estils, des del més sofisticat fins al més senzill, depenent del gust personal.
El primer pas abans de començar l'album és decidir u irdre pera les fotos, una composició. Teniu que saber que com el scrapbook és un art importat dels EEUU, la paraula "feten" per a trobar informació en la xarxa és: SKETCH.
Si poseu en Google: "sketch scrapbook" obtindreu moltissima informació al respecte...

Ací una llista d'enllaços que ens poden interessar:



                           


                          


                          




4t ESO. EPV. OUKA LEELE

Ouka Leele es el nombre artístico de Bárbara Allende Gil de Biedma (Madrid, 29 de junio de 1957), una fotógrafa española.
Fue una de los protagonistas principales de la Movida madrileña de comienzos de la década de 1980. De formación autodidacta, destacan sus características fotografías en blanco y negro coloreadas y sus grabados. Mezcla las tradiciones españolas con un gran colorido típico de esta artista. Su obra se ha expuesto en ciudades como París, Londres, Tokio, São Paulo o Nueva York. En 2005, le fue concedido el Premio Nacional de Fotografía.
Según sus propias palabras, Ouka Leele entiende la fotografía como «poesía visual, una forma de hablar sin usar palabras».

LOS OFICIOS DE LA CULTURA És el titol de una serie de tve que en aquest cas el dedica a Ouka Leele.

Algunes de les seves fotos:





lunes, 26 de noviembre de 2012

4t ESO. EPV. FOTOGRAFS

    Encara que ja ho hem comentat a classe, en aquest treball el que tindreu que fer és buscar informació (biografia, fotos més importants, com i pq, ...) d'algún d'aquests fotografs i preparar una presentació per a fer a classe.  Espere que vos agraden...

                                                              ANNIE LEIBOVITZ

ARNOLD NEWMAN

                                                     HENRY CARTIER-BRESSON


MAN RAY


ROBERT CAPA

ROBERT MAPPLETHORPE


SEBASTIAO SALGADO


JORDI SOCIAS

                                                             JOAN FONTCUBERTA


1r ESO. EPV. TREBALLS ALUMNES VARIATS

Aquest són alguns dels últims treballs dels alumnes de 1r d'ESO:


TRIANGLES I PARAL.LELES

                        
               
                        




SIMETRIES


                                     

                         


POLIGONS ESTRELLATS

                           

                           


COMPOSICIONS AMB POLIGONS