miércoles, 22 de mayo de 2013

4t ESO. EPV. VILA-REAL AHIR, AVUI, DEMÀ

  Les característiques estètiques de les ciutats es configuren a través del temps segons la seua pròpia historia i cultura. D'aquesta manera es van sedimentant molts aspectes interessants que, juntament amb els aspectes atmosfèrics i lluminosos, atrauen l'atenció dels artistes que els representen plàsticament.

Una representació urbanistica és precisament el que anem a fer en aquest treball, una representació d'una part de la nostra ciutat. Prèviament reflexionarem sobre la influencia del pas del temps en les ciutats (canvis i influències històriques i culturals), la seva configuració i estètica( urbanisme), els seus elements compositius i visuals (punts de vista, esquemes, formats) i sobre la propia representació de l'espai (perspectives, procediments, recursos).

A partir d'una foto antiga (AHIR) de Vila-real (tenim que buscar en el "baúl de los recuerdos" dels nostres avis), tractarem de situar-mos des del punt de vista més paregut possible al de la foto que tenim i fer una foto del mateix rincó de la ciutat per a veure a quins canvis ha estat somés (AVUI). A partir d'aquestes dues imatges el que farem serà una interpretació imaginaria de com podria ser aquest mateix rincó en un futur llunyà...

Tot seguit uns treballs d'altres anys, de no massa qualitat ja que estan fets per alumnes de cursos inferirors, per a exemplificar el treball que farem.
 


           

                                                                   

                                                                  
















No hay comentarios:

Publicar un comentario